FI

Palvelut

Laadukas työnjälki

Tarjoamme monipuolisia sähköistysalan palveluita, yksittäisistä asennuksista aina suurempiin projekteihin ja vianhausta huoltoon.
Laajaan palvelutarjontaamme kuuluu yleisimpien sähkötöiden lisäksi myös erikoisosaamista, kuten valaistusohjelmointia ja valokuituhitsausta. Monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, mutta palvelut voi tilata myös yksittäin.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan ja toteuttamaan ekologisia ja kustannustehokkaita sähköteknisiä ratkaisuja heidän tarpeidensa mukaisesti.

Toteutamme palveluitamme myös erikoistiloissa kuten esimerkiksi laboratoriot, sairaanhoitotilat, puhdastilat, elintarviketuotanto- ja teollisuustilat, ATEX-tilat ja ammattikeittiötilat.

Yrityksille ja taloyhiöille

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu sähkö- ja tietoliikennetöiden lisäksi myös mm. sähköhuolto, valokuitutyöt ja valaistusohjelmointi. Kun etsitte tekijää toimistoon, teollisuuskiinteistöön tai taloyhtiöön, me autamme. 

Kuluttajille

Palveluihimme kuuluvat mm. sähkö- ja tietoliikennetyöt sekä aurinkosähköjärjestelmien asennukset suuremmista projekteista aina yksittäisiin asennuksiin ja vianhakuun.