FI

Referenssit

L’Oréal Showroom

Kohteeseen tehtiin sähkösaneeraus, koska tilaa haluttiin modernisoida ja käytännöllistää vastaamaan paremmin tilan nykyisiä tarpeita.

Valaistukselta haettiin suurta valotehoa, korkeaa värintoisto ominaisuutta ja värilämpötilojen säätömahdollisuutta, jotta pystyttiin katsomaan miten hiusvärit toistuvat eri valaistuksissa, esimerkiksi luonnonvalossa ulkona tai sisällä lämmin- tai kylmäsävyisessä valossa.

Kohteen esittelytilaan luotiin valokatto, jolla saatiin lisättyä maan alla sijaitseviin tiloihin keinotekoista luonnonvaloa ja lisäksi hiusvärejä pystyttiin jatkossa myös esittelemään erilaisissa valoissa. Valokatto jäljittelee ulkona olevia todellisia valo-olosuhteita ja sillä saadaan muun muassa luonnonvalon piristävä sininen sävy toistettua.

Huoltotyöt, Sähkötyöt ja urakointi, Tietoliikenne ja antennityöt