FI

Rekry

Haluatko olla osana osaavaa ja välittävää tiimiä?

Meidän tehtävänä on tehdä asiakkaidemme elämästä ainakin sähköistysten osalta turvallisempaa ja helpompaa, oli kyseessä sitten yksittäinen asennustyö tai suurempi projekti.

Välitämme aidosti asiakkaiden tarpeista ja lopputuloksen laadusta, sekä pyrimme parhaamme mukaan auttamaan silloinkin kun ongelmaan ei ole valmista ratkaisua.

Me välitämme aidosti myös henkilöstöstämme. Meille on tärkeää, että työn tekeminen on turvallista ja mielekästä. Pyrimme tarjoamaan henkilöstöllemme hyviä kehitys- ja kasvumahdollisuuksia niin työssä kuin itsensä kehittämisessä mm. kouluttautumisen kautta.

Hyvä työilmapiirimme perustuu avoimeen vuorovaikutukseen, luottamukseen, rehellisyyteen sekä toisten ymmärtämiseen ja auttamiseen. Jokaisen elämän varrelle mahtuu ylä- ja alamäkiä sekä haasteita joissa olemme työntekijöidemme tukena. Vaikka kyseessä onkin työpaikka, emme ole ’vaan’ töissä täällä.

Jos olet aidosti kiinnostunut siitä mitä jätät jälkeesi ja haluat näyttää osaamistasi osana rentoa ja hyvässä hengessä toimivaa tiimiä, täytä oheinen avoin hakemus.

Hae työpaikkaa tästä

Täytä työhakemus